105 Interesting Questions and Answers About Your Favourite Celebrities

Oftentimes, celebrities have fans who adore them and try to keep up with their every move both onscreen and in real life. As much as these celebs do well to keep their fans up to date, some details still fall through the cracks and never reach the particular fans who may need it. That said, there is no better way of ending your next movie night out with friends other than playing a celebrity trivia game.

Here, we have put together over 105 interesting celebrity trivia questions and their answers which will help you get to know that favorite actor, actress, musician, dancer, and others better. These celebrity trivia questions and answers have been randomly selected and will surely make your day. Enjoy!

Things You Did not Know about The Stars You Love

1. Who was named “People Magazine’s Sexiest Man Alive” in 1995?

Answer: Brad Pitt

2. Who did Nicolas Cage marry in 2002?

Answer: Lisa Marie Presley

3. By what name is Carlos Estevez better known?

Answer: Charlie Sheen

4. How old was Della Reese when she died in November 2017?

Answer: 86 years old

5. When was Elvis Presley born?

Answer: January 8, 1935.

6. Tom Cruise considered pursuing a career in what sport before being injured?

Answer: Professional Wrestling

7. What was the cause of Marilyn Monroe’s suicide?

Answer: Drug Overdose

8. In what animated movie did Halle Berry play the voice of Cappy?

Answer: Robots

9. How old was Russell Crowe when he got his first lead role in a film?

Answer: 25

10. Tom Cruise won a $10 million judgment against a Hollywood man for telling what lie?

Answer: For saying he was Tom Cruise’s Lover

11. What year was Denzel Washington was born?

Answer: 1953

12. Which 1980s US president survived an assassination attempt?

Answer: Ronald Reagan

13. Which actress is Carrie Fisher’s mother?

Answer: Debbie Reynolds

14. Ivanka Trump has a similar name to her mother; who is she?

Answer: Ivanka Trump

15. Which supermodel named Noami wrote a novel titled Swan?

Answer: Naomi Campbell

16. What is the name of Gwyneth Paltrow’s daughter?

Answer: Apple

17. Where was Kanye West born?

Answer: Atlanta, Georgia

18. Which radio personality calls himself ‘The King of All Media’?

Answer: Howard Stern

19. Aubrey Graham is better known as?

Answer: Drake

20. Plenty of celebs find love through work. But which couple didn’t meet on set?

Answer: Ryan Reynolds and Scarlett Johansson

21. Which NBA star did actress Gabrielle Union marry in 2014?

Answer: Dwayne Wade

22. Which spice girl was the first to marry?

Answer: Mel B

23. Which celebrity is a former firefighter?

Answer: Steve Buscemi

24. How long had Pamela Anderson known Tommy Lee before marrying him?

Answer: 4 days

25. What Hollywood starlet was arrested for shoplifting from the Saks Fifth Avenue in Beverley Hills?

Answer: Winona Ryder

Best Celebrity Trivia Questions and Answers

26. Which celebrity had to issue an apology after her phone was hacked and all of her celebrity friends’ phone numbers were posted on the internet?

Answer: Paris Hilton

27. Who is the star actor in a band called 30 Seconds to Mars?

Answer: Jared Leto

28. What year was Leonardo DiCaprio born?

Answer: 1973

29. What former James Bond actor died in May of 2017?

Answer: Roger Moore

30. What celebrity in 2017 drove her Porsche into a ditch in Thousand Oaks, California?

Answer: Heather Locklear

31. What was actress Susan Sarandon’s given name at birth?

Answer: Susan Abigail Tomalin

32. In a bizarre bit of celebrity behavior, who dangled his baby from the third-floor balcony of a German hotel on November 20, 2002?

Answer: Michael Jackson

33. What celebrity was the victim of an infamous wardrobe malfunction during the 2004 Super Bowl halftime show?

Answer: Janet Jackson

34. What man did Harry Styles kiss on TV?

Answer: James Corden

35. Where was Harrison Ford’s place of birth?

Answer: Chicago, Illinois

36. Who was Brad Pitt’s first wife?

Answer: Jennifer Aniston

37. Who introduced Johnny Depp to acting?

Answer: Nicholas Cage

38. What words are included in the ribcage tattoo Scarlett Johansson flashed in Paris in 2012?

Answer: Lucky You

39. What show was it that Madonna kissed Britney Spears and Christina Aguilera on stage?

Answer: MTV Video Music Awards

40. Where was Chris Hemsworth born?

Answer: Melbourne, Australia

41. Nikki Diamond portrayed which Gladiator in the 1992 TV show ‘Gladiator’?

Answer: Scorpio

42. Where was Rachel McAdams born?

Answer: London, Ontario, Canada

43. Tyra Banks is allergic to?

Answer: Dogs

44. What is Michelle Trachtenberg’s favorite sport?

Answer: Tennis

45. What was Mariah Carey’s childhood nickname?

Answer: Mimi

46. What were Benji and Joel Madden’s real last name?

Answer: Combs

47. What is Eminem’s real name?

Answer: Marshall Bruce Mathers III

48. What is Paris Hilton’s astrological sign?

Answer: Aquarius

49. What is the name of Gwen Stefani’s clothing line?

Answer: Love Angel Music Baby (LAMB)

50. Which band sang the first song MTV ever made a music video to?

Answer: The Buggles

Fun Celebrity Questions and Answers

Celebrity Trivia

51. What famous show were Mary-Kate and Ashley Olsen on?

Answer: Full House. They both played Michelle Tanner, the youngest of all the Tanner children.

52. On the movie Ferris Bueller’s Day Off, which character was also in the movie Cheaper by the Dozen?

Answer: Cameron Frye. The character was played by Alan Ruck.

53. John Cusack has a sister who is also an actress. What is his sister’s name?

Answer: Joan Cusack

54. Which actor played the role of Mike Seaver in the movie ‘Growing Pains’?

Answer: Kirk Cameron

55. Lindsay Lohan was on a soap opera as the character of Allie. What was the name of the soap opera?

Answer: Another World. She played the role of Allie Fowler the daughter of Sam and Amanda Fowler.

56. Is Mary-Kate Olsen older than Ashley Olsen?

Answer: No. The Olsen twins were born two minutes apart, with Ashley as the first.

57. We all know that Katy Perry is a California girl, but what city is she from?

Answer: Santa Barbara

58. Which child star did Mila Kunis date for eight years?

Answer: Macaulay Culkin. Before getting engaged and having a baby with Ashton Kutcher, Mila and Culkin were together for eight years.

59. Who amongst Gisele Bundchen, Erin Heatherton, Bar Rafaeli, and Miranda Kerr hasn’t dated Leonardo DiCaprio?

Answer: Miranda Kerr. Leo has dated almost all the prettiest women in Hollywood including Blake Lively, Erin Heatherton, Gisele Bundchen, and Bar Rafaeli; however, Miranda Kerr is yet to make the list.

60. Which comic star officiated Adam Levine’s wedding?

Answer: Johan Hill. Johan and Levine have been so very to each other since their high school days and during Levine’s marriage with Victoria’s Secret model Behati Prinsloo, he was asked to officiate the ceremony.

61. Who was the first celebrity to have a Number one album and number one film in the same week?

Answer: Jennifer Lopez. Although many other stars like Jennifer Hudson, Will Smith and Beyonce have all had successful acting and music careers, Jennifer Lopez was the first to have both a number one album and film The Wedding Planner and J.Lo, in the same week.

62. In what year did Angelina Jolie and Brad Pitt get together?

Answer: 2005. Their paths first crossed in 2005 after Brad Pitt’s separation from Jennifer Aniston. They married in 2014 and went their separate ways in 2016.

63. In which Italian city did George Clooney and his new wife Amal get married in 2014?

Answer: Venice

64. Kristen Bell made her professional acting debut in what 1998 comedy film?

Answer: Polish Wedding

65. Alec Baldwin was divorced from which Oscar-winning actress in 2001?

Answer: Kim Basinger

66. What was Johnny Depp’s first major movie?

Answer: A Nightmare on Elm Street

67. What is the title of Lady Gaga’s 2017 documentary film?

Answer: Gaga: Five Foot Two

68. What is Doug Walker’s YouTube name?

Answer: The Nostalgia Critic

69. What Hollywood power couple announced they were separating on January 7, 2005?

Answer: Brad Pitt and Jennifer Aniston

70. Before his big Hollywood break, Harrison Ford worked as a?

Answer: A Roadie for the doors.

71. What professional basketball player did Madonna have an affair with in the mid-1990s?

Answer: Dennis Rodman

72. In the movie The Suite Life of Zach and Cody, there is a character named Maddie played by Ashley Tisdale. How tall is Ashley?

Answer: 5 feet 3 inches.

73. What was the name of Michael Jackson’s chimpanzee?

Answer: Bubbles

74. Which Bill formed Microsoft?

Answer: Bill Gates

75. Paul McCartney has always used his middle name. What is his real first name?

Answer: James

More Celebrity Trivia Questions and Answers

Celebrity Trivia

76. If he was still alive, in what year would Elvis Presley celebrate his 100th birthday?

Answer: 2035

77. In what year did Bob Ross die?

Answer: 1995

78. What actress’ real name was Frances Ethel Gumm?

Answer: Judy Garland

79. What year did Jerry Springer turn 50 years old?

Answer: 1993

80. What British royal made headlines for wearing the same dress twice in 2012?

Answer:  Kate Middleton

81. What hit cable TV show is loosely based on Mark Wahlberg’s life?

Answer: Entourage

82. Who is the godmother of Kurt Cobain and Courtney Love’s kid Francis Bean?

Answer: Drew Barrymore

83. Sofia Vergara married what Magic Mike star in November 2015?

Answer: Joe Manganiello

84. Whose twins are named Alexander and Ella?

Answer: George and Amal Clooney

85. What is the name of Angelina Jolie’s eldest son?

Answer: Maddox

86. What year was Ben Affleck born?

Answer: 1972

87. Brothers Taylor, Isaac, and Zac make up which band?

Answer: Hanson

88. Who is Jamie Lee Curtis’ famous mother?

Answer: Maureen O’Sullivan

89. Which celebrity has a tattoo of a daisy with a ladybug on it?

Answer: Jessica Alba

90. What sex symbol was found dead in her LA home in 1962?

Answer: Marilyn Monroe

91. What is Owen Wilson’s middle name?

Answer: Cunningham

92. Which celebrity is known as JLo?

Answer: Jennifer Lopez

93. Which celebrity mom belongs to Melanie Griffith?

Answer: Tippi Hedren

94. In what year was actress Cameron Diaz born?

Answer: 1972

95. Who shot the home video of David Hasselhoff drunk eating a cheeseburger?

Answer: His Daughter

96. Taylor Swift grew up on what type of farm?

Answer: Christmas Tree Farm

97. What is Tom Cruise’s real name?

Answer: Thomas Cruise Mapother, IV

98. Who was Pierce Brosnan’s co-star on the TV series Remington Steele?

Answer: Stephanie Zimbalist

99. Which actress gave birth to twins (a boy and a girl) in 2004?

Answer: Julia Roberts

100. Which band member went solo with a cd called Justified?

Answer: Justin Timberlake

101. Which rapper sang the song Hot in Herre?

Answer: Nelly

102. Which 13-year-old debuted in 2004 with the single ‘Get Out’?

Answer: Jojo

103. Which teen actress stars in the movies Freaky Friday and mean Girls?

Answer: Lindsay Lohan

104. Which singer released a cd titled A New Day has Come in 2001?

Answer: Celine Dion

105. Who accompanied Hugh Grant to the premiere of Four Weddings and a Funeral in a dress held together with safety pins?

Answer: Elizabeth Hurley

Recent

Timeline of Michael Jackson’s Career Achievements, Shocking Death and Legacies

Famed as the King of Pop, Michael Jackson was one of the most prominent figures in popular culture. He was a talented musician, dancer...

A Timeline of Elvis Presley’s Career Beginnings, Artistry and Legacies

Among the facets of American art, music is one of the most significant subgroups. In this subgroup, there are very few names that carry...

A Timeline of Bill Gates’ Early Life, Achievements and Philanthropy

Bill Gates is renowned as an American computer programmer and business magnate who co-founded the world’s largest personal computer software company known as Microsoft....

Timeline of Mark Zuckerberg’s Career Achievements, Personal Life and Philanthropy

Harvard University has produced many notable alumni over the years. The Ivy League institution also holds the record for producing some of the most...

These are Rocky Johnson’s 5 Greatest Career Achievements

It's always difficult to pick out the most powerful wrestler in Canada due to the number of accomplished wrestlers in the country and its...

Recommended

Kobe Bryant’s Wife, Family And The Place They Call Home

He spent about 20 years building a stellar basketball career, but that was not the only thing the star has been building up over the...

Michael Jordan’s Wife, Ex Wife And Girlfriend

It is not uncommon for athletes to be involved with numerous women, they have been known to have a harem... or two, but Michael...

How Old is Bernie Sanders and How Many Kids Does He Have?

Bernie Sanders is a name anyone who is an American political enthusiast would be familiar with. As a result of his fame, many have...

Bernie Sanders Wiki, Married, Wife, Children, Family, Brother, Biography

Bernie Sanders had the spotlight shine on him for the longest duration of his political career during the 2016 presidential election campaign. He is...

Who is Antonio Garza and What Exactly is Her Gender, A Boy or a Girl?

The American beauty enthusiast and makeup artist, Antonio Garza, has become one of the most prominent social media influencers out there and no doubt...

Get the Latest Gist, Profiles and Trends Straight To Your in your inbox

Related Stories